Get Adobe Flash player
AdminisztrációMire ügyeljen?

 www.tetoboxkolcsonzes.hu            Tetőbox kölcsönzés már Heves megyében is!             www.tetoboxkolcsonzes.hu

 

 A személygépkocsira szerelt tetőboxok az utazás kényelmét hivatottak biztosítani, van azonban néhány dolog, amire oda kell figyelnünk:

 

Autónk magassága megnövekszik. Az autó tetején lévő tetőbox csendes észrevehetetlen "útitárs". A hosszú út után érkezéskor, garázsba álláskor se feledkezzen meg róla! A szokásos alacsonyabb helyeken autója nem biztos, hogy elfér. (kapubejárók, garázsajtók, pergolák, fák alatt)

 

A tetőboxok 130 km/h óra sebességig garantálják a tökéletes rögzítettséget, aerodinamikailag így vannak tesztelve. Mivel külföldön ennél magasabb sebességgel is szabad közlekedni, ezt tetőbox-al közlekedve kérem tartsa szem előtt!

 

A tetőboxban rengeteg hely áll rendelkezésre a különböző méretű és súlyú eszközök, csomagok elhelyezésére. Ezeknek rögzítésről és kitámasztottságáról azonban soha ne feledkezzen el. A boxban fékezéskor előre lendülő csomagok, kanyarodáskor oldalra csúszó poggyász, balesetveszélyes, és sérülést okozhat mind a tetőboxban, mind pedig a gépkocsiban. A tetőboxokhoz 2 db 2m-es heveder van biztosítva amelyekkel a boxon belül tudja csomagjait rögzíteni.

 

Kellemes utazást kívánunk!