Get Adobe Flash player
AdminisztrációThule Pacific 600

www.tetoboxkolcsonzes.hu              Tetőbox kölcsönzés már Heves megyében is!            www.tetoboxkolcsonzes.hu

Thule Pacific 600

alt

(1900mm x 630mm x 390mm

A Thule Pacific 600 - Thule tetőbox, Thule síbox 190 centiméteres hosszával hosszabb tárgyak, mint pl. carving sílécek, vagy horgászbotok szállítására is alkalmas. Egy új vonalvezetésű praktikus Thule tetőbox, Thule síbox.

A Thule Pacific 600, a Pacific tetőbox család carving síboxa! Ideális méretű síbox 6 pár carving síléc szállításához. A Thule Pacific 600 felszerelése az új fejlesztésű Fast-Grip rögzítőkkel, egyszerűen, egy kézzel elvégezhető. A süllyesztett alsó héjnak köszönhetően a Pacific 600 légellenása, szélzaja minimális. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek (ABS) és megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági normáknak (TÜV/GS és CityCrash ).

Az ADAC 2009 év végi tesztjén kiemelkedően teljesítve a legjobb tetőbox minősítést érte el.

A Thule Pacific tetőboxokban alkalmazott Thule-megoldások:

kozponti_zar

Thule központi zár:

Szabadalommal védett biztonsági zárrendszer, a kulcsot csak akkor lehet kivenni a zárból, ha minden záródási pont tökéletesen lezárt. A központi zár minden Thule box tartozéka.

thule-dual-force

Thule Dual-Force teleszkópok:

Szabadalommal védett speciális teleszkópok, melyek a tetőbox nyitásánál, illetve lezárásánál segítenek, hogy Önnek minimális erőt kelljen kifejtenie. Minden Thule box tartozéka.

thule-fast-grip-rogzito-tekeres

Thule Fast Grip rögzítő:

A Thule legújabb szabadalmaztatott rögzítési fejlesztése. A rögzítőkarmokat könnyen megszoríthatjuk, a művelet szerszám nélkül egy kézzel elvégezhető.